Avtor: župnik Objavljeno: 6. 02. 2022

Romanje na Bavarsko

Tri novomeške župnije (Stolnica, sv. Lenart in Šmihel) skupaj z romarsko agencijo Aritours vabimo na romanje na Bavarsko od 29. aprila do 1. maja 2022. Odkrivali bomo bogato duhovno, kulturno pa tudi zgodovinsko dediščino tega dela Evrope. Ob duhovnem in turističnem vodstvu si bomo ogledali nekatere izmed čudovitih baročnih cerkva in samostanov Bavarske (Ettal, Wies) obiskali Oberammegau (kraj svetovno znanih pasijonskih iger), Altötting (najstarejšo bavarsko božjo pot, imenovano tudi nemški Lurd) in se navduševali nad lepotami in razkošjem gradov Ludvika II. Bavarskega (Herrenchiemsee na Kimskem jezeru, Neuschwanstein, Linderhof).
Cena romanja znaša 299 € po osebi in vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, predornine, parkirnine, zunanje oglede po programu, vožnjo z ladjo, 2 x polpenzion v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), vstopnine v vse tri gradove, lokalni avtobus do gradu in nezgodno zavarovanje. Možno je doplačilo za zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, enoposteljno sobo, odstopnino. Prijavite se lahko na agenciji Aritours. Možnost je tudi odplačevanja na obroke brez obresti. Lepo vabljeni.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Program romanja

Prijavnica